Festivalul CineMaIubit

Festivalul CineMaiubit si-a deschis portile la cinema Studio. Inainte de festivitatea de deschidere a avut loc o expozitie de fotografie si afis.

La CineMaiubit publicul va avea ocazia timp de patru zile, pana pe 17 decembrie, sa vada filme studentesti de fictiune, documentar si animatie, romanesti si straine, plus o sectiune noua de fictiune-digital, in care sunt incluse filme produse in anul I de facultate al studentilor de la UNATC. Tarile participanate, pe langa Romania, sunt Australia, Bulgaria, Cehia, Columbia, Franta, Germania, Norvegia, Marea Britanie, Polonia, Portugalia, Slovacia si Statele Unite ale Americii.
Sectiunile competitive ale festivalului sunt: concursul de scenarii de scurtmetraj, concursul foto si concursul de afis. Iar in afara competitiei se regaseste si o retrospectiva cu cele mai apreciate filme ale UNATC. In juriul festivalului se afla Nae Caranfil, Magda Mihailescu, Vivi Dragan Vasile, Cristian Tudor Popescu, Dragos Bucur, Laura Baron, Mihai Orasanu si Manuel Costa e Silva din Portugalia, Stephanie Boy si Joel Soler din Franta.

Programul il puteti gasi la un click http://metropotam.ro/Evenimente/eve5014278900-Festivalul-International-al-Filmului-Studentesc-CineMAiubit/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu