Fanii au intotdeauna dreptate! 3 teorii elaborate de fani care au mai mult sens decat filmele.



„Nu ar fi fost mai bine daca?!?” cu totii am avut acest gand la sfarsitul unui film. Există o adevarata cultura a teoriilor elaborate de fani: Scooby Doo este nici mai mult, nici mai putin decat un raspuns animat la o criza economica, James Bond nu este un nume, ci un cod, precum „007”, iar Obi-Wan Kenobie din Star Wars este, de fapt, OB-1 si toate clonele sunt niste creatii artificiale. Chiar daca majoritatea acestor teorii se dovedesc a fi gresite, ce s-ar fi intamplat daca:



Nu Harry Potter este Alesul, ci colegul sau Neville Longbottom.
Te-ai fi gandit vreodata la faptul ca Harry Potter nu este decat o diversiune? Ei bine, fanii considera ca Neville Longbottom este de fapt alesul. Tocmai acel personaj care nu e un foarte bun magician, uita in mod constant lucruri, chiar si Rowling il uraste, daca ne gandim ca a inclus un sinonim pentru fund in numele sau.





Dracula vrea sa fie omorat pentru a aduce pacea.
Uita tot ce stii despre Dracula! Bunul nostru national era, de fapt, un sfant. Fanii sunt de parere ca Dracula a vrut sa castige razboiul cu vampirii. Altfel spus, ceea ce-si dorea Dracula era nimic mai mult decat pacea si era dispus sa isi sacrifice si viata pentru asta. Un adevar erou, nu?





Twilight: Bela este jumatate varcolac.
De ce Edward, un vampir care poate citi gandurile, nu a putut sa i le citeasca si pe ale Bellei? Cum a reusit Bella sa aiba un copil cu un vampir, cand acestia nu pot avea copii? Ei bine, fanii au gasit explicatia: Bella, aceasta adolescenta complet neinteresanta, este jumatate varcolac.





Voi ce parere aveti despre aceste teorii? Destinul caror personaje ati vrea sa-l schimbati? 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu