Joseph Gordon Levitt, comentator sportiv sau actor?

Va intrebati ce face actorul Joseph Gordon-Levitt in timpul liber? Ei bine, prin 2004 a infiintat casa de productie hitRECord care promoveaza tot felul de artisti si productii creative de peste tot. Pont: cauta colaboratori, daca te tendeaza lumea artistica, intra la ei pe site.

Compania lui Gordon-Levitt organizeaza, in fiecare an, o gala pe care actorul o prezinta si o promoveaza, punandu-se in ipostaze care mai de care mai amuzante. 

Asa ca, daca nu s-ar fi plimbat prin tot New York-ul cu bicicleta, ca in Premim Rush, Gordon-Levitt ar fi putut juca cu siguranta rolul unui comentator sportiv. Nu vi-l imaginati si voi comentand o cursa de cai?


Si cand nu joaca in Looper, Gordon-Levitt este relaxat, poate prea relaxat. Intr-un alt filmulet de promovare a galei Fall Formal din 2011, ne arata cum se spala pe dinti. Trebuie sa se pregateasca pentru super evenimentul pe care hitRECord il organizeaza. 


Pe Joseph Gordon-Levitt il putem vedea in Lincoln , deja in cinematografe si in Romania. Apropo de Lincoln, ce spuneti are sanse sa castige Oscarul-ul pentru cel mai bun film?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu