Trebuie sa ai pe cineva care sa-ti asigure spatele

Mai nou imi place sa vad jocul de strategie al posturilor tv din America in ceea ce priveste tematica si difuzarea serialelor. Asadar, la o mica analiza observam cum ABC pune accentul pe povestile mediale: Grey's anatomy, Private Practice, Scrubs sau logevivul General Hospital, FOX m-a impresionat prin faptul ca personajele lor principale sunt oameni geniali, dar aroganti si foarte putin sociali si ma refer la Dr. House, la Dr. Cal Lightman din Lie to Me sau la Christoper Chance din Human Target si CBS care prefera serialele in care politisti sau avocati cauta raufacatorii pentru a-si apara orasul si oamenii lui, precum se intampla in: CSI, Criminal Minds, NCIS, The Mentalist, The Defenders sau in The Good Wife.
Asa am descoperit serialul The Bridge care a fost difuzat pentru o scurta perioada de catre CBS si care se inscria in politica lor, o poveste despre probleme si cazurile politistilor. Marele dezavantaj al proiectului, din punctul meu de vedere, a fost faptul ca serialul facut in Canada avea ca actor principal un canadian, Aaron Douglas mai putin carismatic, cu putine sanse sa intre intre preferintele publicului feminin si cu mari probleme vestimentare.


Serialul The Bridge este un produs al postului canadian CTV, iar povestea lui e simpla, Frank Leo este ales in unanimitate in functia de sef al sindicatului politistilor din Toronto si alaturi de partenerul sau Tommy Dunn (Paul Popowich) incearca sa-si apere oamenii. Asa ca vedem politisti corupti, inscenari, o lupta intre sindicatul politistilor, sefii lor si primarie. Insa parca lipsesc povestile care sa contureze viata personajelor, desi se incerca creionarea unui triunghi amoros intre Frank Leo (Aaron Douglas), avocata sa Abby St. James (Ona Grauer) si politista Jill (Inga Cadranel).
Dupa doar trei episoade difuzate pe CBS, The Bridge a fost anulat din cauza audientelor slabe, dar CTV a anuntat ca din toamna serialul revine cu sezonul al doilea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu