Criminalul care te apara de criminali

In general, scenaristii americani ai celor mai bune seriale ne surpind mereu cu finalul fiecarui sezon si ma gandesc aici la Grey's Anatomy sau la Dr. House, dar Dexter are cel mai socant si neasteptat final pentru al sau sezon 4.
Dupa ce Michael C. Hall a anuntat ca sufera de limfom Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic, toata lumea s-a intrebat daca serialul va mai avea vreo continuare...si iata ca vestea buna a venit, din Septembrie, Dexter reincepe, cu sezonul 5.
Serialul se bazeaza pe romanele “Darkly Dreaming Dexter”, “Dearly Devoted Dexter” si “Dexter in the Dark” scrise de catre Jeff Lindsay si a fost nominalizat pentru cel mai bun serial de drama la premiile Emmy. Michael Hall a castigat anul acesta Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un rol principal intr-o serial de televiziune, ceremonie la care a aparut purtand o caciulita pentru ca era in timpul tratamentului cu chimioterapie.



Sezonul 4 al serialul a fost cel mai bun, din punctul meu de vedere, asta si datorita prezentei lui John Lithgow, un actor care reuseste sa schimbe stari complet diferite, de la omul cumsecade, familist, religios, la un criminal in serie care vrea sa-si traiasca trecutul, razbunandu-se pe oameni nevinovati. Trecerile acestea de emotii se vad cel mai bine pe fetele celor doi criminali in serie, care au o usurinta in a comunica prin ochi starile pe care le traiesc.

Din septembrie reincepe Dexter!

Noutati: Julia Stiles va juca rolul unei femei ce va forma o relatie “unica” cu Dexter si care va avea o legatura cu Jonny Lee Miller. Shawn Hatosy se va alatura si el echipei pentru cateva episoade si va juca rolul unui agent FBI mai nonconformist “a bad guy”, iar April Lee Hernandez va interpreta si el rolul unui politist.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Dexter? parca exista un desen animat.glumesc .excelent. dar totusi ,ce mai faci?

Andreea spunea...

Dexter chiar e foarte misto! Acum am inceput sa ma uit la Californication...si in general ma duc la radio, dar stiu ca tu lucrezi (te exploateaza astia, nu uita asta) asa ca nu prea ai de unde sa stii ce mai zic eu pe acolo...in rest foarte bine! Tu ce mai faci, la ce mai lucrezi?

Anonim spunea...

cum am spus : nu am lucrat decit 3 zile si alea pt miss. in rest multe zile libere departe de nebunia din tvr. care radio ? sa ma pun pe ascultat. apropo de californication ,in sfirsit am rezistat sa vizionez un serial mai mult de 10 episoade. motivul? sexul.dupa cum bine stii 90% din glume au tenta sexuala si prind cel mai bine ,asa si filmul. o adresa de mess sau altceva exista? sau vrei samaresc traficul?:))

Andreea spunea...

Californaciton e fuuun. Radio Lynx il gasesti pe net. Adresa de mess e andreeatoma00, dar sa stii ca nu intru pe mess foarte mult, asa ca poti sa maresti traficul!:P

Trimiteți un comentariu