Daca e miercuri, e film in Frame!



"Contra timp 2" un film vazut intr.o atmosfera relaxanta, prietenoasa, destinsa, care creea senzatia de film vazut intre prieteni!

Filmul in regia lui Jesus del Cerro a putut fi vazut si pe PRO Tv, dar acum parca a avut alta savoare. Productia este una cu putine zile de lucru, iar acest fapt se vede de la scenele de bataie facute in studio, ceea ce din nefericire este evident avand in vedere ca avionul este in cadere, iar lupta lor nu e deloc deranjata de asta, la finalul abrupt, care te face sa ai expresia "Hai ma!" in gand.
Una peste alta, cinematografia si mai ales publicul din Romania au nevoie de astfel de filme si ele vor fi din ce in ce mai veridice, bine conturate si realizate.

Dragos Bucur, care a fost o gazda extrem de prietenoasa, alaturi de Raluca Aprodu, Andi Vasluianu si Florin Piersic Jr. au povestit detalii despre scenale de bataie, despre cascadorii, despre foarte putinele zile in care s.a lucrat pentru acest film de televiziune.

Spun in final doar: "Daca e miercuri, e film in Frame!".

Pentru detalii despre club gasiti cu un click: http://www.frame.ro/ sau ii puteti cauta pe Facebook, id: ClubFrame Bucuresti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu