Brad Pitt vine în România

Cel mai cunoscut vampir al tuturor timpurilor revine pe marele ecran! Şi nu oricum, ci în interpretarea unor vedete! Sam Worthington, eroul principal din "Avatar", va juca în "Dracula Year Zero", iar Brad Pitt va veni în România în această primăvară pentru a începe filmările la pelicula "Vlad".
Filmul "Dracula Year Zero" îşi propune să exploreze originile contelui din Transilvania. Pelicula va sublinia, aşadar, latura umană a lui Vlad Ţepeş, în defavoarea celei de vampir. Noua versiune a lui Dracula are un buget care depăşeşte 100 de milioane de dolari, iar lansarea oficială a filmului este programată pentru anul viitor.

"Dracula Year Zero" sau "Vlad"? Sam Worthington versus Brad Pitt

"Dracula Year Zero" va avea o concurenţă puternică pe acest segment de filme. Asta pentru că există un proiect cinematografic intitulat "Vlad", în care rolul principal va fi interpretat de Brad Pitt. Starul va filma la Curtea de Argeş în primăvara acestui an.


”Vlad” este un film realizat de casa de producție a lui Brad Pitt, mai mult decât atât, unul dintre filmele de debut pentru actor a fost ”Interviu cu un vampir”, care a avut o temă asemănătoare și în care a jucat alături de Tom Cruise.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu