Premiile Grammy 2010 adică P!nk

Nu voiam să scriu despre Premiile Grammy de anul acesta, dar nu mă pot abține!
Cu alte cuvinte, Premiile Grammy 2010 au fost prea cuminți, ușor îndoliate, în care au fost prezentate doar o parte dintre categoriile devenite deja clasice pentru aceste premii care au fost dominate de cele două numere dedicate lui Michael Jackson și oameniilor din Haiti. Nici sala, cu un decor minimalisnut nu a impresionat. Însă, un singur moment a eclipsat tot show-ul, anume P!nk.


Recunosc că deschiderea făcută de Lady Gaga și al său duet cu Sir. Elton John m-a surprins prin faptul că am realizat că acest nou fashion icon chiar știe să cânte, astfel cei doi au reușit să dea speranțe pentru un show reușit. Însă, momentul Beyonce a dezamăgit, nu cred că e suficient să dai puțin din cap și să te plimbi de pe o scenă mare pe o scenă mică și invers. Cu siguranță ce a urmat a fost cu adevărat singurul număr artistic demn de Premiile Grammy! P!nk a cântat perfect melodia Glitter in the Air suspendată pe un trapez la 30-40 de metri. Acestea fiind spuse, momentul P!nk a surclasat întregul spectacol și a demonstrat că merită mult mai multă admirație și recunoștință din partea specialiștilor din SUA. Ceea ce este puțin ciudat este faptul că, deși acest moment pe care l-a prezentat P!nk la Grammy este unul care se regăsește și în turneul său Funhouse, nu numai expresia ”WOOOW” a catalogat toată audiența, ci și surpinderea. Iar lucrul acesta este demonstrat și prin declarația lui Kelly Clarkson  "It’s official….the age of lip-sync is over. If P!nk can sing live, upside down, spinning/flying through the air then there are no excuses".


M-a bucurat prestația lui Bon Jovi și revenirea lui Eminem!
Acestea fiind spuse, Premiile Grammy 2010 nu au strălucit și asta pentru că orice moment prezentat la aceste premii trebuie să depășească caracterul de concert, lucru pe care nu l-am văzut decât la P!nk și poate la Lady Gaga!

În loc de P.S.  M-au bucurat premiile People's Choice pentru că nu au câștigat Taylor Swift pentru Best Country Artist și nici Beyonce la categoria Best R&B Artist. Da! Categorie care a găsit-o pe câștigătoare, Mareah Carey, într-o stare poate prea avansată de ebrietate!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu