Blog the Theatre la Bucuresti

Festivalul Blog the theatre la Bucureşti

13 - 16 noiembrie 2009
În cadrul programului BULANDRA UNDERGROUND

Teatrele premiate în cadrul Festivalului BLOG THE THEATRE de la Graz (21 - 23 mai 2008) vor fi prezente săptămâna viitoare pe scena TEATRULUI BULANDRA.



Festivalul va prezenta publicului bucureştean câştigătorii Festivalului de la Graz:

WE THE KIDS OF THE NET / SCHAUSPIELHAUS, Graz, Austria
Premiată cu locul I la Festivalul BLOG THE THEATRE (mai 2008), piesa a fost adusă la Graz de Narodowy Stary Teatr din Cracovia - Polonia. Aşa cum prevedea proiectul, piesa câştigătoare urma să fie preluată, montată şi inclusă în repertoriul său de teatrul din Graz, ceea ce s-a şi întâmplat. Acum Teatrul Bulandra şi Uniunea Teatrelor din Europa aduc la Bucureşti piesa polonezilor montată de austrieci: We, the kids of the net - Duminică 15 şi luni 16 noiembrie, Sala Icoanei, ora 20.00

TEATRO GARIBALDI DI PALERMO, Italia
După ce a câştigat locul II la Festivalul BLOG THE THEATRE de la Graz, Teatro Garibaldi di Palermo vine la Bucureşti cu două producţii:
Sâmbătă 14 noiembrie, Sala Izvor, ora 20.00 - spectacolele: GiOtto şi ULTRAS
Duminică 15 noiembrie, Sala Izvor, ora 20.00 - spectacolul ULTRAS

TEATRUL BULANDRA, Bucureşti, România
PARFUM DE FEMEIE / Scent of a woman de Daniel Popa şi Marius Pescaru
Motto : Când eram mic imi doream si eu un tampon, ca sa pot si eu sa inot, sa dansez, sa calaresc si sa fac tot felul de chestii ca tipele din reclame.
Spectacolul este regizat de Daniel Popa, după textul TAMPOANE PARFUMATE de Marius Florin Pescaru, blog Abjectu. Producţie a Teatrului Bulandra, PARFUM DE FEMEIE a obţinut locul al III-lea la Festivalul BLOG THE THEATRE de la Graz.
Din distribuţia spectacolului fac parte Marius Capotă, Manuela Ciucur, Adrian Ciobanu. Spectacolul, având la bază un text extrem de controversat, ne plasează în lumea advertising-ului şi ridică întrebări ca: "Este totul de vânzare?" "Există lucruri despre care putem vorbi şi lucruri despre care nu?" - Vineri 13 şi sâmbătă 14 noiembrie, Sala Icoanei, ora 20.00

După reprezentaţia de duminică, 15 noiembrie, de la Sala Icoanei, TEATRUL BULANDRA organizează o seară specială, de discuţii libere pe tema proiectului BLOG THE THEATRE.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu