Sandra Bullock, actriţa cu cel mai mare succes la box office în 2009

Sandra Bullock este actriţa cu cel mai mare succes în box office-ul american în 2009, an în care a reuşit să atragă audienţe mai mari decât George Clooney sau Denzel Washington, după o absenţă de doi ani pe marele ecran.



Topul actorilor care au adus cele mai mari încasări în anul precedent este publicat de Quigley Publishing Company având la bază un sondaj realizat în rândul a sute de directori de cinematografe.
Anul trecut, Sandra Bullock a dominat acest top, după ce a revenit pe marile ecrane cu rolurile din comedia romantică "Vrei să te însori cu mine? / The Proposal", drama "The Blind Side", a cărei acţiune se petrece în domeniul fotbalului american.
"Vrei să te însori cu mine?" a avut încasări de 315 milioane de dolari în întreaga lume, după ce a fost lansat în luna iunie, în timp ce "The Blind Side", lansat pe 20 noiembrie, a adus încasări în valoare de 193 de milioane de dolari numai în SUA şi Canada.
Sandra Bullock a mai jucat şi în comedia "All About Steve", lansată pe 4 septembrie în SUA şi Canada, unde a avut încasări de 34 de milioane de dolari.
Astfel, Sandra Bullock devine a opta femeia din topul Quigley, publicat anual din 1932. Înaintea ei, actriţa aflată în fruntea acestei liste a fost Julia Roberts, în 1999.
În topul din 2009, Bullock este urmată de Johnny Depp, Matt Damon, George Clooney, Robert Downey Jr, Tom Hanks, Meryl Streep, Brad Pitt, Shia LaBeouf şi Denzel Washington.

Informează http://www.mediafax.ro/

5 comentarii:

Anonim spunea...

I really love her!!!

Este una dintre actriţele cu mult şarm pe care le iubesc! ;)


Mădălina

Suflet naiv spunea...

Mi-a placut cum a jucat, s-o vad si in The Blind Side

Andreea spunea...

Sandra Bullock este unul dintre actorii care ar trebui sa aiba roluri bune, ofertante, profunde si aici e unul dintre cazurile in care se vede cum actorul bun este dezavantajat de specificul hollywoodian: o mare patura de plastic, cu sclipici si deloc profunzime.
The Blind Side este un film bun care merita vazut!

Mădă spunea...

Chiar vorbeam cu tine despre Sandra Bullock la una dintre şuetele despre filme. Îţi spuneam că este actriţa mea preferată de când eram mică. Cu toate acestea, nu am vazut The Blind Side (shame on me!!!). O să dau vina pe mirobolanta sesiune şi, acum că s-a terminat, mă voi uita neapărat la film pentru a-mi putea exprima punctul de vedere. Revin cu un comment în curând.

Andreea spunea...

The Blind Side chiar e un film bun!

Trimiteți un comentariu